Ovaal kever in vrij originele staat

Ovaal kever van mei 1955 met matching numbers

Originele Belg

Werd in jaren ’90 langs buiten in originele kleur gespoten maar in een foute tint. Lak mist wat glans. Lak op dak vertoont enkele barstjes.

1200cc 30 pk in super goede staat

Motor draait super, matching numbers

Werkende pijlpinkers

Knipperlichten gemonteerd, doch dit kon met wat meer respect

Voor vertrek krijgt dit ovaaltje nog een volledig technisch nazicht. Het is onze bedoeling dat u er zorgeloos mee kan gaan bollen.

Prijs:
Omdat deze auto geleverd wordt met keuring, service en eventueel extra werk naar eisen en wensen van de koper, zelfs met een jaar waarborg kan, is het moeilijk hier een prijs op te kleven. We hebben 18.750 als richtprijs genomen. Verder kan u als klant zelf mee de eindafwerking kiezen. Heb je echt interesse in deze wagen en wil je verder bekijken welke de mogelijkheden zijn? Bel of mail dan even voor een afspraak aub. Duidelijke afspraken rond de uiteindelijke prijs, worden hier bij de auto gemaakt.

** Overname mogelijk, alles is bespreekbaar
** Ruil, inruil VAG, Harley, V8. Andere merken mogen ook
** 1 jaar waarborg is mogelijk
** Krijgt voor vertrek een uitgebreid nazicht zodat u zorgeloos van deze Ovaal kunt genieten

Nieuw: ontdek onze nieuwe webshop speciaal voor Vw kever en aanverwanten op shop.beetleit.be !!!

Snelle reactie: 0494 881 855

Meer info: www.beetleit.be

Aardseweg 88
2440 Geel
Best altijd even bellen voor je komt!!

Je bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het is raadzaam vooraf telefonisch te verwittigen zodat je zeker niet voor een gesloten deur staat.

“Beetle it” is begonnen als hobby en uitgegroeid tot een heus bedrijf. Wij doen onze job echt graag en zijn pas echt tevreden als u als klant tevreden bent met het resultaat.

“Beetle it” is gespecialiseerd in luchtgekoelde volkswagens zoals bus en kever. Wij leveren alle onderdelen. In onze eigen werkplaats verzorgen we graag het onderhoud, herstellingen en restauraties. Bel voor meer info of bezoek onze site beetleit.be
Beetle it is meer dan 10 jaar uw partner voor voor luchtgekoelde volkswagen